22.05.2008

Ko bom zadel na lotu bom…

Objavljeno v Bluzenja avtor bobi

šel v ZDA, najel avto ter je prebredel po dolgem in počez! To so moje sanje zdejle že približno pol leta, mogoče mal več.

Kako je do tega prišlo?
Pozno ponoči/zgodaj zjutraj gledam prenos NBA tekme, ko vidm reklamo ki me v te sanje dokončno prepriča. Reklama sicer za verigo bencinskih servisov, ampak večina utrinkov so posnetki ameriške pokrajine. Neskončne prerije, drevored ob cesti (ala Logatec), peščene plaže Pacifika,….. In zraven še odličen in sploh primeren komad – Life is a Highway

NY, Philadelphia, Boston, Houston, San Francisco (in verjetno še kakšno drugo mesto), preprije v sredi, Velika Jezera, njihove nacionalne parke, osamelce sredi puščave, najdaljšo ravnino na svetu, Hoover Dam.
Ogromno je stvari! Mikajo me tako velemesta kot narava. In vse to zaradi ene reklame!

Ampak veste kaj je bil odgovor moje babi, ko sem ji povedal, kaj bi nekoč rad naredil – srečko pa le pejt kupt!
Pa ma prav. :wink:

 • Share/Bookmark
 
Objavo lahko komentiraš, ali pa s svojega bloga pustiš trackback. RSS 2.0

4 komentarjev

 1. pinkyy pravi:

  ja tvoja babi dobr razmisla nims kj :D drgač pa ja sko lepo si upisu da sm si kr zaželela jt u ZDA!!

  22.05.2008 ob 15:10

 2. monnika pravi:

  ok kdaj greva?? :D

  pa pol dnarja boš dau u afriko za revne otroke ane? :) (a se mogoč spomnš tiste dobrodelne zadevce k si loh revnmu folku kupu kozo?? no mi smo rekl da bomo kr našo razredničarko poslal… :) )

  pa če zadanš na lotu – a sm loh tvoja prjatlca…? :oops: ;)

  *pozdravčki*

  22.05.2008 ob 17:43

 3. bobi bobi pravi:

  @ pinkyy: Ko bi vidla reklamo, bi si želela še bolj :)

  @ monnika: Haha, te mika ane :smile:
  Jst bi šu čez dve leti no, saj faks bi rd do konca naredu
  Če zadanem na lotu – si lahko moja prijateljica, nej ti bo no :wink:

  22.05.2008 ob 18:08

 4. fearless pravi:

  hehe… ta s kozo mi ne da miru… takrat so zbrali denarja za 375 koz (plusminus)… a ni to noro, kolk so bli ponosni, ker ne bodo samo dajali ribe, ampak bodo naučili ljudi, kako se “ribe” lovi!!!
  idioti lahk rečem…
  zakaj afričani že prej niso imel več kot 2-3 koze na vas? ja zato ker ni trave, da bi koza jedla, še tiste k so so orto suhe, ker rajš ljudje travo pojejo, kt d bi jo kozam dal… in zdj so naše “pametne glave” dol poslale 400 koz, a veste kolk to trave poje, hudiča hektar na dan… pa ne se smejat, k ni smešn, sploh… druga težava, kako bi se vsa ta čreda slovenska napajala, veste da dol vode ni, al pa je onesnažena, potem bi jo pa pile koze, pa bi dajale pa kr neoporečno mleko, yea, right… seveda bo kdo pametno povedal, da se itak koze zakolje, pa imaš potem meso… hjam, ker nimajo glih hladnjakov doli, temperature pa baje presegajo 50 stopinj v senci me zanima, kako bi shranil tistih nekaj sto koz, če jih ravno ne bi mogl pojest za eno kosilo…. ja potem jih pa pošljimo po mal pa po mal, odgovor: se bodo vojne začele, kdo bo prestregel pošiljko, da ne bodo njegovi otroci lačni.

  če zaključim, oni tko živijo že 100, 200, 300let, mal so se preveč namnožl pa jih zdj štrafa (ampak če je vroče, pol paše…), tak d če napišem pod črto…
  ___________________________________
  škoda škoda, da pri nas kujemo v zvezde ideje, ki pridejo izpod zelnika takratnih 2x 8.razred OŠ in 1×7.razred OŠ, k niti ne ve, kam pogledat d bi Afriko vidle, še slabš je, da potem take deklice zaradi humanitarnosti (kaj je že to, da bodo pomrl afričani zarad njihovih koz, infekcij, k jih bodo prnesle, premal vode, vegetacije, drevesa bodo uničle še tista k jih majo…), da jim odobrijo sprejem pri predsedniku države (dr.Drnovšek, brez zamere)?????

  če pogledam še1x je ideja čist dobra, za osnovno šolo, samo ker kreten (se oproščam bloggerju) je potem to sprejel za NAJBOLJŠO idejo, naredil marketing, to idejo prodal, se hvalil z njo in na koncu zaključil, da nas kmalu čaka šeena taka akcija… da misliti ne?

  hehe, bobi a bom mogu svoja “bluzenja” odpret?

  v ameriko pa kr pejd, samo če boš kej doniral za afriko premisl, kaj lahko to za sabo potegne…

  papa, f.

  23.05.2008 ob 00:38

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !