18.04.2008

Nothing beats the first post…

Objavljeno v Bluzenja avtor bobi

Dobrodošli v mojem svetu…
Pa recimo, da prvi post ne bo čisto običajen

Prejšnji teden smo bili z družbo na pijači, seveda se obdela vse. In tema pride na obremenjenost/neobremenjenost. S čim? S šolo, ljubeznijo, starši, … velik stvari je, ki nam hodjo po glav. In se mi zdi zanimivo, kako se nekateri zarad določenih stvari res totalno preveč živcirajo. Ljudje smo si pač različni, to mi je jasno. Ampak še vsen ne zastopm!

Pač se takšen tip človeka, življenje si probam čim bolj poenostavt. Nevem kako sm tak ratu, v družini sm osamljen primer, sestra je totalno nasprotje. Mogoče sm pa od poštarja? :)

Kljub temu, da sem še mlad, sm že izkosu marsikatero stvar, ki je večina ne doleti tako zgodi v živlenju. Zdej kaj to je – ni važno. Verjetno pa so me ravno ti dogodki naredili tazga kot sem. Neobremenjen! Seveda me je pa to že prevečkrat teplo, ampak to sm jst.

No, nazaj na temo. Živciranje za brezveznimi stvarmi in stres. Folk, vzemte si čas zase. Ko mi kdo reče, da enostavno nima prostega časa – uzem si ga. A je to tak problem?! Ne bi smel bit. Umir se, zadihi pa poglej na stvari še iz druge perspektive. Življenje je prekratko, da bi se obremenjevali z nepotrenimi stvarmi

 • Share/Bookmark
 
Objavo lahko komentiraš, ali pa s svojega bloga pustiš trackback. RSS 2.0

4 komentarjev

 1. sanca sanca pravi:

  strinjam se z tabo…zakaj bi se obremenjeval z brezveznimi stvarmi, ki nas onesrečujemo…bodimo srečni in uživajmo življenje ki nam je dano…:)

  19.04.2008 ob 11:56

 2. bobi pravi:

  Lepo, da najdem somišljenike :)

  19.04.2008 ob 12:40

 3. sanca sanca pravi:

  ja!

  19.04.2008 ob 12:47

 4. sanca sanca pravi:

  http://sanca.blog.siol.net/

  moj blog

  19.04.2008 ob 13:03

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !